Türkiye Arıcılığı ve Uluslararası Kodeks Çalışmaları | Arının Bereketi

Arının Bereketi Programında Bu Hafta Konumuz, Türkiye Arıcılığı ve Uluslararası Kodeks Çalışmaları ↪️ Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Nevzat ARTIK ve Hacettepe Üniversitesi HARÜM biriminden Doç. Dr. Aslı ÖZKÖK'ün konuk olduğu programımızda, 📌Uluslararası Standartlar Organizasyonu (ISO) çalışmaları nasıl başladı? 📌 Türkiye Arıcılığı'nın ISO'da olmasını kimler istemiyor? 📌 TAB'ın hangi projeleri ülkemiz Arıcılığını ISO'ya taşıdı? 📌 Türkiye arı ürünleri ISO'ya entegre edildiğinde Arıcımız ne kazanacak? 📌 Güncel çalışmalar nasıl sürdürülüyor? Hangi zorluklar yaşanıyor? Sorularına yanıt verirken; 2019 da arıcılık sektörü için başlatılan uluslararası çalışmalarda gelinen nokta masaya yatırılıyor.

BÖLÜMLER