Türkiye Arıcılığı ve Uluslararası Kodeks Çalışmaları | Arının Bereketi
Arının Bereketi Programında Bu Hafta Konumuz,
Türkiye Arıcılığı ve Uluslararası Kodeks Çalışmaları
↪️ Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Nevzat ARTIK ve Hacettepe Üniversitesi HARÜM biriminden Doç. Dr. Aslı ÖZKÖK'ün konuk olduğu programımızda,
📌Uluslararası Standartlar Organizasyonu (ISO) çalışmaları nasıl başladı?
📌 Türkiye Arıcılığı'nın ISO'da olmasını kimler istemiyor?
📌 TAB'ın hangi projeleri ülkemiz Arıcılığını ISO'ya taşıdı?
📌 Türkiye arı ürünleri ISO'ya entegre edildiğinde Arıcımız ne kazanacak?
📌 Güncel çalışmalar nasıl sürdürülüyor? Hangi zorluklar yaşanıyor?
Sorularına yanıt verirken; 2019 da arıcılık sektörü için başlatılan uluslararası çalışmalarda gelinen nokta masaya yatırılıyor.
0'dan Zirveye Hayvancılık! Hayvancılık Karlı Bir İş Mi?